Наемете професионална фирма за почистване при изнасяне от старата квартира

Сигурно ви се е случвало да се премествате в нова квартира или дом. По-договор, напускайки старото жилище ще трябва да го оставите във вида, в който сте го наели. В противен случай няма да ви бъде върнат депозита, който сте оставили на хазаина. За целта ще е необходимо да се обърнете към професионалисти в почистването, защото те най-добре знаят как бързо и ефективно да почистят захабеното жилище., така че да придобие същия вид като при нанасянето ви първия ден. Ето няколко причини защо да наемете професионална фирма за почистване:

 1. Всички места, които обикновено забравяте, ще бъдат почистени: первази, полилей и лампиони, пространства под дивана, зад хладилника, врати, климатици външно и др.
 2. Почистват се всички кухненски електроуреди външно и вътрешно с професионални препарати, с които е доста по-лесно да се премахнат, мазнините от абсорбатора, засъхналите храни по кухненските плотове и шкафове, загорелите мазнини по котлоните и печката, плесените и всякакви замърсявания в хладилника, и др.
 3. Банята ще бъде почистена основно като се обърне внимание на вентилатора, плочките и фугите да нямат мухъл, ще отстранят варовика по вани, душ кабини, мивки, ще дезинфекцират тоалетната чиния вътрешно и външно.
 4. Дограмата и прозорците ще бъдат почистени професионално до блясък.
 5. Дивана ще бъде обезпрашен и/или изпран с професионални машини за пране на мека мебел.

За да извършите почистване, при напускане на вашата квартира, и да си върнете депозита, е достатъчно да посетите новата платформа за резервация на фирма за почистване PochistvaneDomove.com. Платформата е създадена от почистващата фирма Perfect House Care за избор и резервация на почистващи услуги от други фирми. Компанията вече четири години успешно предлага на своите клиенти пълна гама от услуги, за да задоволи техните нужди: от еднократно почистване на апартаменти, жилища и къщи, включващи основно почистване, почистване след ремонт, почистване на прозорци, пране на мека мебел килими и мокети, до абонаментно поддържащо почистване на дома от домашни помощници.

Платформата PochistvaneDomove.com предлага партньорство и възможност за намиране клиенти за всяка почистваща фирма на територията на София и София област. Включвайки се в платформата, всяка компания сама определя цената на услугите си. Всеки клиент, който прави резервация може да избере изпълнител на конкретна почистваща услуга не само на база цена, но и по рейтинг – обратната връзка от други клиенти. Всяка фирма има възможност да докаже професионализма си в областта на почистващите услуги, както и да получава повече резервации за почистване на домове.

Резервацията на услугите в системата е бърза, лесна и удобна.

 1. Избирате град.
 2. Избирате типа на почистващата услуга: основно почистване, почистване след ремонт, почистване на прозорци, пране на мека мебел килими и мокети.
 3. В зависимост от типа на услугата избирате квадратурата на жилището, квадратурата на дограмата плюс прозорците, броя на мебелите и др.
 4. Сравнявате цените и рейтинга на всички изпълнители.
 5. Избирате дата и час за посещението.
 6. Потвърждавате и резервацията е направена.

Платформата е налична онлайн 24х7 и всеки клиент може да резервира по всяко време и от всякъде: през телефон, компютър или таблет. Фирмите за професионално почистване от платформата, са готови да помогнат във всеки един момент.