Основното почистване на дома има за цел, дома ви да бъде основно почистен поне веднъж в годината през пролетта или есента. Тази услуга е подходяща и за почистване на апартаменти, жилища и къщи след преместване в нов дом и подготовка на старото жилище преди отдаване под наем.

Въпреки, че апартамента ви се поддържа целогодишно, винаги остават места, на които не се обръща достатъчно внимание като прах върху гардероби, контакти, подови первази, пространствата под дивана, легла, спални, полюлеи, осветителни тела, радиатори, печка, котлони, абсорбатори и др. Дейностите, които са включени в този вид услуга са насочени, за да може дома ви да придобие професионално почистен вид и да блести от чистота.

Всяка професионална фирма, си има своя система или метод за почистване, използва свои подбрани препарати и машини за почистване. За да сравните всички оферти, изберете вашия град и услуга от системата за резервация. От падащото меню за изпълнители на услугата, ще може да сравните  всички фирми за професионално почистване, по техните цени и рейтинг.

Основно почистване

Основно почистване на апартаменти и домове

Почистване на дограма, прозорци и щори
Почистване на баня и тоалетна
Почистване на мебелите от прах външно
Почистване на кухненски плотове и шкафове външно
Почистване на абсорбатор
Почистване на печка и котлони външно и/или вътрешно
Почистване на хладилник вътрешно и/или вътрешно
Почистване на всички врати и радиатори
Почистване на всички ключове и контакти
Почистване на всички лампиони и полилеи
Ръчно или машинно почистване на твърди и меки подови настилки
Почистване на всички первази
Цена: от 2,50 лв./кв.м.
Сравни цени и резервирай