В тази секция сме публикували списък на фирми за почистване с кратка информация за предлаганите услуги и обслужваните райони в България. Към днешна дата обслужваме в областите: София град, София област и Пловдив.

Сравни цените и резервирай почистване

Арт Клийнър

Арт Клийнър е фирма за основно почистване на домове и почистване след ремонт в София град, София област и Пловдив.

Анита Клийн

Анита Клийн е фирма с амбициоцен екип, специализирана в почистването на всичко в дома за град София. Извършваме следните услуги: основно почистване, почистване след ремонт и пране на мека мебел, килими и мокети.

Пърфект Хаус Кеър

Пърфект Хаус Кеър е фирма за почистване на домове и офиси в София град и София област. Услугите включват: основно почистване, почистване след ремонт, миене на прозорци, абонамент за домашни помощници и др.

Клийнинг Кеър

Клийнинг Кеър е фирма с професионален опит в почистване на домове  в София град. Компанията е насочена към основно почистване и почистване след ремонтни дейности. Удовлетвореността на клиента са изключително важни за нас.

Импрес 7

Ние сме малък, сплотен и добре организиран екип в сферата на професионалното почистване. Използваме времето и енергията си по възможно най-продуктивния начин, за да предоставим услугата от която се нуждаете.

Shiny House

Shiny House е развиваща се фирма с добре подготвен екип, с опит в почистването на офиси, домове, складови помещения, магазини и други. за град София. Работим с професионални препарати и машини от Германия. Ние държим на високато качество на предоставяните от нас услуги.

PHC

PHC е утвърдена фирма в областта на почистващите услуги за дома. Имаме Богат опит в основните почиствания, почиствания след ремонт и поддържащи абонаментни такива. Чистотата във всяко ъгълче на дома на нашите клиенти е наша основна грижа и приоритет, за да може да ни се доверят отново.

Quickclean

“Куикклийн” е компания, създадена през 2016 г. и специализирана в областта на цялостното почистване, еднократно и абонаментно на домове, офиси, търговски обекти, индустриални помещения и сгради. Основна цел в работата ни е да предложим на нашите клиенти чистота, на приемлива цена.
Основна наша цел е внимание към нуждите на клиента и отговорност към дейтайлите, за постигането на които, следим за качеството на предлаганите услуги и въвеждаме иновативни способи за почистване и дезинфекция, както и инвестиция в обучението на екипите. Вниманието към детайла е това, което ни отличава.
За гарантиране на качеството, в ежедневната ни работа се доверяване на доказани вносители на професинолани почистващи препарати, както и на професионална почистваща техника и оборудване.

Флинг

Толкова свежо и толкова чисто…Обещаваме! Ние предлагаме услуги за почистване на частни жилища или офиси на абонамент. В работата използваме съвременни високоефективни средства и продукти за почистване, за да осигурим чиста и здравословна среда за вашите служители, клиенти и гости!

Тонитазет

Тонитазет ЕООД е фирма, специализирана в професионалното почистване и поддържане на домове и офиси. Нашата услуга е персонална, защото ценим Вашето време и отговаряме на Вашите изисквания. Дълготрайните отношения с нашите клиенти са приоритет за нас, поради което залагаме на приятелско отношение към Вас и качествено почистване на Вашият дом или работно място. Препаратите, които използваме, са екологично чисти и биоразградими, защото се грижим за Ващето здраве и опазването на околната среда!

Лукс Метла

Лукс Метла предлага почистване на домове и къщи за гости за територията на Казанлък, Ст.Загора и региона. Безупречни резултати.  Екипът на Лукс Метла е единствения в Централна България, който е сертифициран за извършване на професионално почистване с използване на професионални почистващи препарати.

Сравни цените и резервирай почистване