Този вид услуга е насочен най-вече към семейства с малки деца и бебета, бременни жени, хора с алергии и чувствителност към препарати, хора които имат интерес към здравословен начин на живот и такива които се интересуват от природоопазване.

Еко основното почистване се осъществява само с вода, при силни и упорити замърсявания се използват допълнително органични препарати. Не се увреждат повърхностите, всеки препарат, кърпа, пособие, уред е без аналог.Чрез високоиноватовна технология почистената повърхност остава свободана от бактерии и вируси.Не се отделят отровни води и не разградими отпадъци, вредни за здравето и природата. Всички повърхности в дома и офиса ще бъдат почистени от вредната битова химия. Почистените повърхности се замърсяват по-бавно, заради липсата на почистващ препарат, който привлича всичко хвърчащо във въздуха. Въздухът в помещенията където е почистено от Clean Green ще бъде по чист и без отделени в него вредни частици от препарати за почистване. Към основно еко почистване може да добавите екологично почистване на хладилник, готварска печка, пране и тупане на мека мебел, матраци, килими и мокети или екологично почистване и освежаване на кожени мебели, дивани, фотьойли, табуретки и орнаменти с иновативен метод и на водна онова без вредни препарати.

Всяка еко почистваща фирма, си има своя система или метод за почистване, използва свои подбрани еколочни препарати и специалиизирани уреди и пособия за почистване. За да сравните всички оферти, изберете вашия град и услуга от системата за резервация. От падащото меню за изпълнители на услугата, ще може да сравните  всички фирми за основно еко почистване, по техните цени и рейтинг.

Еко основно почистване

Еко основно почистване на апартаменти и домове

Почистване на дограма, прозорци и щори
Почистване на баня и тоалетна
Почистване на мебелите от прах външно
Почистване на кухненски плотове и шкафове външно
Почистване на всички врати
Почистване на стени и тавани
Почистване на всички лампиони и полилеи
Почистване на первази
Почистване на всички твърди подови настилки
* Почистване на котлони, готварска печка и хладилник – опционално срещу допълнително заплащане
* Пране и тупане на мека мебел, матраци, килими и мокети – опционално срещу допълнително заплащане
* Екологично почистване и освежаване на кожени мебели, дивани, фотьойли – опционално срещу допълнително заплащане
Цена: от 6,50 -8,50 лв./кв.м., предварителен оглед
Сравни цени и резервирай