Нов сайт-платформа за фирми за почистване на домове

Почистване на домове предлага на своите клиенти нова възможност за почистване на дома, жилището, апартамента или къщата на изгодна цена, чрез новия уеб сайт – платформа за избор на почистваща фирма.

В платформата клиентите на компанията могат да резервират услуга бързо лесно и удобно, ден и час за посещение за основно почистване на дома, почистване след ремонт, пране на мека мебел, килими и мокети, както и почистване на избрани електроуреди (печка, фурна, кухненски роботи и др.).

Системата предоставя удобство за избор на фирма за почистване измежду всички наши доверени професионални партньори, на територията на град София. Изборът може да бъде направен като се сравнят не само цените за конкретната почистваща услуга, но и по рейтинг, показващ качеството на предоставяната услуга от всяка фирма за почистване.

Изработката на WordPress уеб сайта и платформата позволяват да сравните цените на фирми за почистване в София, което допринася за конкуренцията между фирмите. А конкуренцията води до по-добро обслужване и качествени почистващи услуги за крайния клиент. Уверете се сами като резервирате още сега почистване за вашия дом.